info@jambition.nl
06 - 43 00 76 96

Saxofoonles Groningen

Voor saxofoonles in Groningen kun je terecht bij het MON (Muziek Organisatie Noord) te Groningen (Bieslookstraat 23). De saxofoondocent bij het MON is Marijn Freeve. Zijn manier van lesgeven is persoonlijk en afgestemd op de leerling. Elke muzikant heeft namelijk zijn sterke en zwakke punten. Zo kun je een goed gehoor hebben, maar heb je moeite met theorie, of kun je ontzettend goed van bladmuziek spelen maar vind je het moeilijk om te improviseren. Saxofoondocent Marijn Freeve speelt in op jouw leerbehoefte en biedt oefeningen die passen bij jouw manier van leren.

Saxofoonles Groningen, alleen of in een groep

 

saxofoondocent groningen Bij saxofoondocent Marijn Freeve heb je de mogelijkheid om privéles te nemen of in groepsverband. Een saxofoonles duurt 45 minuten. Gedurende de saxofoonles zal veel aandacht worden besteed aan techniek, theorie, maar natuurlijk het allerbelangrijkste, je plezier in het saxofoon spelen. Afgestemd op wat jij leuk vindt om te spelen zal Marijn Freeve technische en theoretische oefeningen voor je bedenken die hierop aansluiten. Wil je dus saxofoonles in Groningen op maat? Dan kan ik je saxofoondocent Marijn Freeve zeker aanbevelen.
 

Saxofoonles en jamsessies bij het MON in Groningen

Een redelijk nieuw initiatief zijn de maandelijkse jamsessies bij het MON. Voor alle leerlingen die muziekles hebben bij het MON in Groningen, wordt er maandelijks een jamsessie georganiseerd. Ben je pas net begonnen met saxofoon spelen of een ander instrument? Geen probleem! Er wordt van tevoren een setlist gemaakt zodat je weet welke nummer er in ieder geval gespeeld gaan worden. Zo kun je van tevoren en tijdens je saxofoonles één of meerdere nummers oefenen, die je dan tijdens de sessies lekker mee kunt spelen met de band.

Meer weten over saxofoonles van Marijn Freeve te Groningen? Neem dan contact op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in:

Contactgegevens:

Bieslookstraat 23
9721 GW Groningen
06 21872259

Sessie doorgeven

Organiseer je zelf een sessie? Geef hem door via onderstaand formulier