info@jambition.nl
06 - 43 00 76 96

Muziekruimtes Groningen

Wil je graag samen muziek maken maar zoek je nog een geschikte muziekruimte voor je band of groep? Lekker ongestoord je favoriete nummers spelen zonder dat je "geluidsoverlast" veroorzaakt voor je nabije omgeving? In Groningen zijn er verschillende muziekruimtes te huur. In alle muziekruimtes is standaard een drumstel aanwezig en versterkers. Daarnaast kun je bij de meesten een stagepiano erbij huren.

De muziekruimtes verschillen soms erg van elkaar op het gebied van prijs en kwaliteit van het materiaal. Kijk hieronder welke muziekruimte het beste aansluit aan je wensen.

Wil je zelf een locatie doorgeven waar je muziekruimtes kunt huren? Stuur de gegevens naar info@jambition.nl en ik zal de muziekruimte z.s.m. toevoegen aan de lijst.

MONoord 1 foto's

Nette ruimtes met moderne apparatuur en zeer betaalbaar (zie prijslijst). Heeft tevens een leuke bar indien je na of tijdens de sessie even gezellig een drankje wilt doen.

Bieslookstraat 23
9731 HH Groningen
050 527 0770
info@monoord.nl
http://www.monoord.nl

Hundread sound company 1 foto's

Hier worden de meeste Jam Sessies van Jambition gehouden. Hundread Sound Accompany is verreweg de goedkoopste (zie prijslijst). De apparatuur is wat verouderd en het is een stuk minder aangekleed dan b.v. Monoord. Wil je echter gewoon lekker Jammen voor weinig geld, en stel je niet te hogen eisen aan de  apparatuur, dan is dit een prima plek om te spelen. Daarnaast mag je in de ruimtes gewoon drinken (en tevens je eigen drinken meenemen).

Pop Dijkemaweg 31B
9731 BB Groningen
050 541 8128
info@oefenruimte-groningen.nl
http://www.oefenruimte-groningen.nl

Viadukt 1 foto's

Zelf ben ik er nog niet geweest, maar hoor er goede verhalen over. Ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk (zie prijslijst).

H.L.Wichersstraat 2
9723 AG Groningen
050 313 0379
info@viadukt.nl
http://www.viadukt.nl

Het Lawaaihok 1 foto's

De muziekruimte 'het Lawaaihok' heeft alle nodige apparatuur om lekker te kunnen jammen en eenvoudig je nummers op te nemen. De ruimte is maandag tot en met zaterdag te huur en zondag in overleg. Ook is er een mogelijkheid voor coaching van je band.

Tripscompagnieweg 34
9633 TC Tripscompagnie
0598-382055
06-27285606 ‎
harry@lawaaihok.nl
http://www.lawaaihok.nl

Muziekruimte aanmelden

Heb je zelf een muziekruimte of wil je er één doorgeven? Vul dan onderstaand formulier in en de ruimte wordt z.s.m. toegevoegd aan de website.

  • Gegevens muziekruimte