info@jambition.nl
06 - 43 00 76 96

Drumles Groningen

Wil je het drummen weer oppakken of begin je er voor het eerst mee? Hartstikke leuk! Voor drumles in Groningen kan ik je doorverwijzen naar Abel Felix. Hij zal je verder helpen dit te gekke instrument onder de knie te krijgen, of wanneer je al kunt drummen nog beter te worden. De drumles wordt in Groningen bij je thuisgegeven. Ook mag je als je dat liever hebt op de muziekschool in Hoogezand komen voor drumles.

Gratis drumles Groningen

De eerste les bij Abel Felix is de eerste drumles altijd gratis. Deze les wordt gebruikt om kennis te maken en te ervaren of drumles in Groningen door Abel Felix wat voor je is. Hij zal aangeven wat zijn lesmethode is en deze zoveel mogelijk af stemmen op jouw wensen en leerbehoefte. Zo krijg je een drumles in Groningen op maat van een top docent die van vele markten thuis is.

Tarieven drumles Groningen

Er zijn in principe twee verschillende opties om drumles bij Abel Felix te krijgen, maar alles is te overleggen. Abel felix rekent een uurtarief voor de drumles waarin ook evt reiskosten (wanneer hij bij jouw thuis komt) en een pauze zit inbegrepen (bij langere lessen van bv 2 uur). Voor informatie over tarieven van zijn drumles klik hier.

Sessie doorgeven

Organiseer je zelf een sessie? Geef hem door via onderstaand formulier